Et mangfoldigt boligmarked i de nye byer

Hvordan undgår man, at Københavns nye bykvarterer udvikler sig til rene velhaverghettoer? Det var hovedspørgsmålet, da Ejerboligforum mødtes i Københavns Nordhavn den 26. januar 2017. Her kan du genopleve dagens højdepunkter og downloade oplægsholdernes præsentationer.

Sejr til beskytterne

Ejerboligforum  07.06.2016
Vores kyster skal beskyttes! Det var Ejerboligforums dom, som blev afsagt efter en munter og velargumenteret høring. Sejren blev cementeret, da det kom frem, at mange tiltag langs kysterne kan realiseres inden for gældende lovgivning.

Det handler jo ikke om en strandbar

Ejerboligforum  07.06.2016
​Danmarks Naturfredningsforening frygter, at udviklingsiver skal ødelægge unikke naturværdier - en bid ad gangen. Privat ejendomsret skal ikke fratage folk retten til at gå frit på vores strande.

Lempelser svækker sikkerhed

Ejerboligforum  07.06.2016
Professor Esben Munk Sørensen er begejstret for planlovens rammer, der sikrer investeringer gennem en unik tillid til fast ejendom. Men han efterlyser bedre værktøjer til kommunerne.

Vi skal leve af turisme

Ejerboligforum  07.06.2016
​Turisme kan skabe værdi i afmatningsramte kystområder. Men det er nødvendigt at vi investerer i det efterspurgte produktionsapparat. Nogen gange er det et toilet på stranden.
Send artikel
Luk

Forum Forside

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 3173  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.