Den digitale bolig

Mange funktioner i boligen vil få et digitalt element i takt med at "Internet of Things" bliver mainstream i de kommende år. Men der er markante sikkerhedsproblemer, og teknologien er stadig umoden. Det var overskrifterne, da Ejerboligforum mødtes til debat om den digitale bolig den 23. november 2017. Du kan få højdepunkterne her, se billeder fra dagen og downloade præsentationer.

Et mangfoldigt boligmarked i de nye byer

Ejerboligforum  16.02.2017
Hvordan undgår man, at Københavns nye bykvarterer udvikler sig til rene velhaverghettoer? Det var hovedspørgsmålet, da Ejerboligforum mødtes i Københavns Nordhavn den 26. januar 2017. Her kan du genopleve dagens højdepunkter og downloade oplægsholdernes præsentationer.

Syv medlemmer valgt til repræsentantskabet

Ejerboligforum  06.12.2017
Mødet i Ejerboligforum den 23. november 2017 var også et valgmøde, hvor der blev valgt syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Se hvem der blev valgt her.

Sejr til beskytterne

Ejerboligforum  07.06.2016
Vores kyster skal beskyttes! Det var Ejerboligforums dom, som blev afsagt efter en munter og velargumenteret høring. Sejren blev cementeret, da det kom frem, at mange tiltag langs kysterne kan realiseres inden for gældende lovgivning.

Vi skal leve af turisme

Ejerboligforum  07.06.2016
​Turisme kan skabe værdi i afmatningsramte kystområder. Men det er nødvendigt at vi investerer i det efterspurgte produktionsapparat. Nogen gange er det et toilet på stranden.
Send artikel
Luk

Forum Forside

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 4056  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.