Billeder fra tidligere debatmøder

Er der håb derude?

22.11.2017
Når Privat Boligforum mødes næste gang den 22. november 2017, skal det både handle om medlemsdemokrati og et Danmark i balance inden for ejendomsbranchen og byggeriet. Først er der valgmøde i Valggruppen for private udlejningsboliger, og derefter vil vi give et bud på fremtiden for private udlejningsejendomme i provinsen.

En digital fremtid for ejendomsbranchen

30.03.2017

Digitaliseringen er godt i gang med udfordre og forandre en lang række virksomheder inden for finans, transport, detailhandel og produktion. Men hvad med ejendommene og byggeriet? Er der en digital transformation på vej til ejendomsbranchen? Det er spørgsmålet, når Privat Boligforum og Erhvervsforum mødes den 30. marts 2017.

Odense - fra gade til by

12.10.2016 ’​​Odense står midt i sit største byudviklingsprojekt i mange år. Den firesporede Thomas B. Thriges Gade, som siden 1960'erne har skåret midtbyen over i to dele, er sløjfet til fordel for en hel ny bydel med boliger og erhverv.

Et ejendomsmarked på vippen

21.04.2016 ’​​Kan ejendomsmarkedet fortsætte fremgangen, selvom opsvinget i økonomien stadig lader vente på sig? Vi undersøger sagen, når Privat Boligforum inviterer til netværksmøde den 21. april 2016.

Klimatilpasning og energirenovering

03.09.2015 ’​Hvilke klimascenarier skal ejere af private udlejningsejendomme indstille sig på – på kort, mellem og langt sigt? Hvad bliver renoveringsbehovet, og hvordan skabes merværdi i de nødvendige renoveringsløsninger? Både for brugere og ejere.

Aalborg - fra industri til boliger

26.03.2015 ’​Den 26. marts tager vi pulsen på Nordjyllands vækstcentrum. Behovet for nye boliger i Aalborg vurderes til at ligge mellem 8.000 og 10.000 frem mod 2025 med forventede samlede boliginvesteringer i størrelsesordenen 20 milliarder kr.

Byliv og business

14.11.2014 ’​Er det en god idé med midlertidige aktiviteter på byggegrunden eller i den tomme ejendom, før det endelige projekt har taget form? Kan det ligefrem være en økonomisk fordel for ejeren? Hvordan bærer man erfaringerne videre til det endelige projekt?

Aarhus 2014 – en væksthistorie

28.03.2014 ’Aarhus er inde i en rivende udvikling. En befolkningstilvækst på 5.000 personer om året og en kvadratmetertilvækst på over fire procent har medført stor interesse fra både danske og internationale investorer. 

Filantropi og fornyelse

22.11.2013 ’Når Privat Boligforum mødes den 22. november 2013, kan du se frem til en dag med hele tre ting: Bliv opdateret på Realdanias nye filantropiske strategi, få et detaljeret indblik i fremtidens boligbehov og hør om Danmarks bedste renoveringsprojekt.

Har du energi til 2050?

12.04.2013 ’Om få årtier forsynes Danmarks boliger 100 procent med vedvarende energi. Men uanset hvilke energikilder, vi får el og varme fra, vil energi blive pebret, så vores boliger skal indrettes energieffektivt. Men hvordan bliver vi klar til en energibesparende fremtid, hvis bæredygtig renovering ikke betaler sig?

Smarte byer og boliger

20.09.2012 ’Befolkningseksplosionen i byerne og alverdens miljø- og klimaudfordringer gør det nødvendigt at tænke i intelligente løsninger. Smarte byer handler om at indrette de voksende byer og bydele på en måde, så de både udleder mindre CO2 og øger borgernes livskvalitet.

Skyhøje boligdrømme

23.09.2011 ’Hvilken rolle spiller lejeboligen i fremtidens boliglandskab? Hvad vil studenten, senioren og den nybagte børnefamilie vælge? Andel, ejerskab eller lejerskab? Og hvor vil de bo? Bynært og grønt? Spektakulært og blåt?

Vækst uden vanetænkning

08.04.2011 ’Tendensen er klar: Vækst i økonomien kan ikke længere tænkes uden hensyn til miljøet. Realdania Debat sætter grøn vækst på dagsordenen, og vi har brug for din mening og dine idéer.

Arkitektur - investering eller irrelevant?

19.11.2010 ’Er det pengene værd at investere i arkitektur, når det gælder nybyggeri? Nej, udseende har kun en begrænset betydning for udlejningen af boligerne. Eller ja, god arkitektur brander boligen, giver bedre boligkvalitet og nemmere udlejning.

Fra nulvækst til grønt overskud

11.06.2010 ’Hvordan skal vi renovere og hvordan skal vi bygge i fremtiden? Hvordan ser vores investerings- og lånemuligheder ud? Og hvordan gør vi fremtiden grøn og energirigtig for både ejere og lejere? Privat Boligforum kaster et blik i krystalkuglen når vi mødes til inspirationsdag om fremtidens bolig i Kellers Park ved Vejle.

Bæredygtighed 2.0

09.12.2009 ’Hvilke løsninger skal man vælge, når man vil fremtidssikre og bæredygtiggøre sit
boligudlejningsbyggeri? Hvad med genanvendelse, når det gælder energi og bygningsmasse? Og hvordan sikrer man, at bundlinjen ikke går under på grund af bæredygtige luftkasteller?

Hvorfor eje, når man kan leje?

18.06.2009 ’Finanskrise, recession, aktier i frit fald og rekordlave boligpriser. Det dybfrosne marked for ejerboliger har gjort det mere attraktivt at leje frem for at eje. På
forårets debatmøde i Privat Boligforum sætter vi fokus på de udfordringer og muligheder, som finanskrisen byder den private boligudlejer.

Fra grønt til guld

12.11.2008 ’I fremtiden skal vi både spare på energien og bygge klogt. Kravene til fremtidens boligbyggeri er mange og efterhånden velkendte. Men hvem tager ansvaret? Der var stof til eftertanke på Carlsberg – Københavns kommende C02-neutrale bydel – onsdag den 12. november 2008.

Fra udsat til Utzon

12.06.2008 ’Det handlede om bæredygtighed i mange
afskygninger, da Privat Boligforum 12. juni 2008 blev inspireret af arkitekturens mester i det nyåbnede, spektakulære Utzon Center på Aalborgs havnefront. Hvordan ser fremtiden ud for den private udlejer, og hvordan kan man tænke både bæredygtighed og bundlinje ind i driften?

Boligmix = bedre boliger?

31.10.2007 ’Andelsbolig, ejerbolig og lejebolig i ét og samme boligområde! Den perfekte opskrift på større mangfoldighed og investeringsmæssige gevinster eller bare en ejendommelig boligcocktail? Den 31. oktober 2007 lagde Privat Boligforum op til debat om fordele og ulemper ved blandede ejerformer i boligbyggeriet.

Er der penge i livet mellem husene?

11.05.2007 ’Betaler det sig at tænke byrum sammen med boligudlejning? Er byrummet allemandseje eller ingenmandsland? Og hvordan skaber man i det hele taget liv i døde kvarterer? Privat Boligforum stævnede ud i Københavns Havn og satte kurs mod tidens tendenser i byens rum!
Send artikel
Luk

Billeder fra tidligere debatmøder

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.