Det skæve Danmark?

​Den 22. november 2017 mødtes Privat Boligforum hos Realdania på Jarmers Plads i København til en dag, der handlede om medlemsdemokrati og et Danmark i balance – eller ubalance - inden for ejendomsbranchen og byggeriet.

Syv medlemmer valgt til repræsentantskabet

Privat Boligforum  07.12.2017
​Mødet i Privat Boligforum den 22. november 2017 var også et valgmøde, hvor der blev valgt syv medlemmer til Realdanias repræsentantskab. Se hvem der blev valgt her.

En digital fremtid for ejendomsbranchen

Privat Boligforum  03.05.2017
​Den 30. marts 2017 var Privat Boligforum og Erhvervsforum samlet på Hotel Bella Sky i København for at kigge nærmere på, hvordan digitaliseringen vil forandre byggeriet og ejendomsbranchen i de kommende år. Her kan du genopleve dagens højdepunkter og se billeder både fra mødet og besøget i Royal Arena.

Et ejendomsmarked på vippen

Privat Boligforum  24.05.2016
​Behersket fremgang i økonomien både i Danmark og globalt medfører lave renter i en rum tid fremover, men der er ingen tegn på overophedning i ejendomsmarkedet. Det var konklusionen, da Privat Boligforum og Erhvervsforum mødtes i København den 21. april 2016.

Masser af regn i vente

Privat Boligforum  16.10.2015
​Privat Boligforum mødtes for at debattere klimatilpasning og energirenovering - men dagen blev også præget af et markant formandsskifte.

The Tough Little Big City

Privat Boligforum  01.06.2015
​Den 26. marts 2015 tog Privat Boligforum pulsen på Nordjyllands væksthovedstad, Aalborg. Byen ved Limfjorden er midt i en omfattende transformationsproces fra tung industri til videnstung uddannelsesby. Læs her reportagen fra et anderledes debatmøde hvor der blev tilbragt mindre tid i traditionelle mødelokaler og mere med at besøge byens nøgleaktører og projekter.
Send artikel
Luk

Forum Forside

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 6208  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.