En digital fremtid for ejendomsbranchen

​Den 30. marts 2017 var Privat Boligforum og Erhvervsforum samlet på Hotel Bella Sky i København for at kigge nærmere på, hvordan digitaliseringen vil forandre byggeriet og ejendomsbranchen i de kommende år. Her kan du genopleve dagens højdepunkter og se billeder både fra mødet og besøget i Royal Arena.

Tornerosesøvn eller ej?

Privat Boligforum  11.11.2016
​Har Odense sovet tornerosesøvn? Det var et af spørgsmålene, der blev debatteret, da Privat Boligforum onsdag den 12. oktober 2016 besøgte H.C. Andersens fødeby. 

Et ejendomsmarked på vippen

Privat Boligforum  24.05.2016
​Behersket fremgang i økonomien både i Danmark og globalt medfører lave renter i en rum tid fremover, men der er ingen tegn på overophedning i ejendomsmarkedet. Det var konklusionen, da Privat Boligforum og Erhvervsforum mødtes i København den 21. april 2016.

Masser af regn i vente

Privat Boligforum  16.10.2015
​Privat Boligforum mødtes for at debattere klimatilpasning og energirenovering - men dagen blev også præget af et markant formandsskifte.

The Tough Little Big City

Privat Boligforum  01.06.2015
​Den 26. marts 2015 tog Privat Boligforum pulsen på Nordjyllands væksthovedstad, Aalborg. Byen ved Limfjorden er midt i en omfattende transformationsproces fra tung industri til videnstung uddannelsesby. Læs her reportagen fra et anderledes debatmøde hvor der blev tilbragt mindre tid i traditionelle mødelokaler og mere med at besøge byens nøgleaktører og projekter.

Nye toner ved Limfjorden

Privat Boligforum  01.06.2015
​Aalborg bevæger sig i disse år gennem en større forvandling og tiltrækker nye indbyggere. Det var emnet for debatmødet den 26. marts 2015 i Privat Boligforum. Her fortalte blandt andet Aalborgs stadsarkitekt Peder Baltzer Nielsen om byens udviklingsstrategier, og hvorfor den altid har været The Tough Little Big City.
Send artikel
Luk

Forum Forside

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 4523  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.