Debatarkiv

Boldbaner eller blodprop?

Artikler fra debatmødet "Boldbaner eller blodprop?" - 12.08.2010
22.09.2010 | Da Aalborg kommune søsatte et projekt med fokus på lighed i sundhed for udsatte boligområder, var nøglen til projektet samarbejdet med de lokale boligselskaber. Uden lokalkendskab var projektet strandet, siger koordinator Mads Borgstrøm-Hansen fra Aalborg Kommune.
21.09.2010 | Brug tiden foran tossekassen aktivt og spis anti-inflammatorisk. Det er vejen frem, hvis du vil indtjene 14 år ekstra til livsregnskabet, siger læge Jerk W. Langer.
21.09.2010 | De fleste dyrker motion på egen hånd uden for foreningslivet. Derfor skal vi prioritere løbestien og motionspladsen frem for badmintonhal og fodboldbaner, siger arkitekt og planchef Per Schulze fra Lokale- og Anlægsfonden.
21.09.2010 | Når kommune og boligorganisation samarbejder om sundhed, kan det være svært at finde balancen mellem borgerinddragelse og projektkontrol. I Ballerup har man gode erfaringer – og hvis engagementet først er dér, skal forandringerne nok bide sig fast.
21.09.2010 | Vi dør af forkert mad, for meget røg og alkohol og for lidt motion, og især de kort uddannede betaler prisen med livsstilssygdomme og tidlig død. Fysisk aktivitet er en sikker kur, så det skal gøres nemt at bevæge sig, siger professor og overlæge Bente Klarlund Pedersen.
21.09.2010 | Boligområder skal indrettes, så beboerne naturligt vælger at bevæge sig i hverdagen. Og det behøver ikke koste kassen. Men der skal tænkes kreativt og på tværs af beboernes sædvanlige aktivitetskultur, siger arkitekt og administrerende direktør Helle Søholt fra Gehl Arkitekter.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.