Debatarkiv

Som naboer vi dele

Artikler fra debatmødet "Som naboer vi dele" - 27.04.2011
06.06.2011 | Tænk, hvis man kunne få fat i beboere, som kunne gøre hele områder mere attraktive og mere interessante? Det er vel dét, man kan bruge den almene sektor til, mener byggedirektør Rolf Andersson, som viste rundt i Magnetboligerne ved Flintholm på Frederiksberg.
06.06.2011 | Realdania har afsat 100 mio kroner til en kampagnen 'Det gode boligliv', der skal sætte fokus på udvikling og opdatering af fællesfaciliteter i almene boligområder.
06.06.2011 | Interview: Realdania ønsker at sætte gang i debatten om grøn vækst både i Danmark og internationalt. ”Vi skal lykkes med at få økonomien til at vokse uden at belaste miljøet – det er afgørende både for konkurrenceevnen og den langsigtede bæredygtighed”, siger Realdanias administrerende direktør Flemming Borreskov.
01.06.2011 | Nordvest trængte til mere eventyr, mere lys, mere luft og mere farve. Og det fik de med Nordvest Parken, hvor et gammelt garageanlæg for HT-busser blev lavet om til kvarterets nye park.
01.06.2011 | Forfatter Jan Sonnergaard var med i planlægningen af Nordvest Parken. Han var med for at sikre, at der blev tænkt i nye baner med parkanlægget, men også at der ikke blev talt for ’arkitektisk’ hen over hovederne på indbyggerne i Nordvest.
31.05.2011 |

Har man oplevet trafikken i krydset mellem Lygten og Frederikssundsvej i Københavns Nordvestkvarter, er det svært at forestille sig, at der 100 meter derfra ligger et fredeligt gårdanlæg i Emaljehaven, som også er en lille offentlig park. Men den er god nok.

16.03.2011 | Næste møde i Almen Boligforum er en besigtigelse i København NV og på Frederiksberg. Tre projekter har fået plads i programmet - Emaljehaven, Nordvestparken og Magnetboligerne. Læs mere om dem her.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.