Debatarkiv

Kan bæredygtig boligrenovering betale sig?

Artikler fra debatmødet "Kan bæredygtig boligrenovering betale sig?" - 15.08.2013
13.09.2013 | Boligrenovering ud over kravene i BR2010 betaler sig måske ikke altid i kroner og ører. Men hvis bæredygtige forbedringer lokker beboere med bløde værdier som bedre komfort og grønnere samvittighed, er dét grund nok til at renovere ud over almindeligt vedligehold, mente mange almene debattører ved seneste debatmøde i Almen Boligforum.
10.09.2013 | Frederikshavn Boligforening har en ambitiøs energipolitik, der starter med en bundsolid test: Afdeling Højbo bliver renoveret efter alle kunstens regler som et bæredygtigt pilotprojekt, så boligforeningen kan lære af børnesygdommene og prioritere energirenoveringen af deres øvrige ejendomme.
06.09.2013 | ​Der er et stykke vej mellem den forventede og den reelle energibesparelse, hvis man skeler til SBi’s seneste evaluering af almene renoveringsprojekter. Årsagen er ofte uhensigtsmæssig brugeradfærd, både i boligen og i maskinrummet. Løsningen kunne være at indarbejde renovering af boligerne i daglig drift og vedligehold.
02.09.2013 | Om 25 år vil der være flere ældre og singler. Provinsen bliver affolket, mens byerne vil blomstre – og dermed forandres også efterspørgslen på boliger. Så hvilke nye boligbehov hos danskerne skal almene boligorganisationer kalkulere med?
02.08.2013 |

Mangler du inspiration til renovering? Gå på tur i den almene sektors projektbazar, og kom helt tæt på processer og resultater i et solidt udvalg af fremtrædende danske renoveringsprojekter, der har været alle bæredygtige børnesygdomme igennem – og kan give dig et par energieffektive fif med på vejen.

Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.