Byudviklingsforum

Byudvikling som løftestang

Realdania By & Bygs nye publikation ”Strategisk ledelse af byudvikling” giver inspiration til danske kommuner, der vil bruge byudvikling til meget mere end at bygge huse og anlægge byrum. Du kan downloade et eksemplar her.
 

Strategisk ledelse af byudvikling

På linket nedenfor kan du downloade publikationen.
 
 

​I Sønderborg er en havneomdannelse med arkitektur i international klasse på vej til at løfte hele byen. I Valby har et større aftalekompleks løst lokale interessekonflikter og skabt et nytænkende butiksmiljø – og i Billund er kommunen og store virksomheder gået sammen om en strategi, der skal udvikle hele byen som børnenes hovedstad over 30 år.

 

Det er blot nogle af eksemplerne på markante danske byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg har samlet i en ny publikation med titlen ”Strategisk ledelse af byudvikling”. Eksemplerne viser, at mange kommuner i dag bevæger sig langt ud over den klassiske myndighedsrolle og går strategisk til værks for at forandre byen.

 

Samler erfaringer fra markante byudviklingsprojekter

"Byudvikling handler om meget mere end bygninger, veje og byrum – og flere og flere kommuner vælger i dag en strategisk tilgang for at skabe en social, økonomisk og kulturel forandring. Med den nye publikation har vi samlet og formidlet erfaringer fra markante byudviklingsprojekter og samtidig prøvet at give overblik over nogle af de veje, som en kommune kan gå, når den virkelig vil løfte byen," siger Realdania By & Bygs adm. direktør Peter Cederfeld.

 

Download eller køb

Det er muligt at downloade et PDF-eksemplar af publikationen i boksen til venstre. Det er desuden muligt at købe et trykt eksemplar for 49 kr. via Realdania By & Byg Klubbens hjemmeside: Køb bogen

Skriv en kommentar
Kommentarer (0)

Velkommen i debatten! Vi opfordrer alle deltagere til at holde en god tone og gå efter emnet – ikke personer. Realdania Debat forbeholder sig ret til at slette indlæg, der er upassende eller useriøse.
Skriv en kommentar(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 9250  


Send artikel
Luk

Byudvikling som løftestang

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 1724  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.