By i balance

​Kommunale topfolk fra hele landet var samlet den 6. april 2017, da Byudviklingsforum mødtes i København. Dagens debat handlede først og fremmest om vejen til større social bæredygtighed og mere nytænkning i kommunernes boligpolitik og byudviklingsprojekter. Her på siden kan du genopleve dagens højdepunkter, downloade præsentationer og se billeder fra mødet.

En plan for vækst

Byudviklingsforum  25.11.2016
En ny revision af planloven er på vej. Regeringen kalder det en modernisering, og målet er vækst og større sammenhængskraft i hele Danmark. Men er fornyelsen af planloven den rigtige løsning, eller er der også behov for bedre plankultur i stat og kommune? Det var spørgsmålet, da Byudviklingsforum mødtes den 10. november 2016.

Ny publikation om udviklingsplaner i byudvikling

Byudviklingsforum  27.02.2018
​En ny publikation fra Realdania By & Byg giver inspiration til, hvordan kommuner og andre kan bruge udviklingsplaner til at gribe en kompleks byudvikling an. Du kan læse mere og downloade publikationen her.

Hvor skal flygtninge bo

Byudviklingsforum  16.02.2016
Flygtningekrisen står højt på kommunernes dagsorden, og det højaktuelle tema trak mange borgmestre og kommunale direktører til København, da Byudviklingsforum mødtes den 28. januar 2016. Få et overblik over dagens forløb her.

Er din kommune klimarobust

Byudviklingsforum  30.10.2015
Da Byudviklingsforum mødtes den 1. oktober 2015 var Henk Ovink kommet hele vejen fra Holland for at give medlemmerne en ekspertgennemgang af de muligheder kommunerne har for at arbejde målrettet med klimatilpasning og resiliens. Mødet bød også på en paneldebat med en række af de vigtigste danske aktører på området.

Ny inspiration til byudvikling

Byudviklingsforum  12.01.2016
​Publikationen ”Ny inspiration til byudvikling” fra Realdania By præsenterer 27 løsninger fra seks danske byudviklingsprojekter. Formålet er at inspirere kommuner og andre, der arbejder med at skabe byudvikling med kvalitet.

Den store omstilling

Byudviklingsforum  29.01.2015
Borgmestre, kommunaldirektører og tekniske chefer var mødt frem i stort tal, da Byudviklingsforum mødtes i København den 21. januar 2015. Temaet var yderområdernes fremtid, og dagen bød på en lang række gode råd til kommunerne om, hvordan man imødegår de negative konsekvenser af affolkningen i landdistrikterne. Få et overblik her.
Send artikel
Luk

Forum Forside

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 1126  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.