Debatarkiv

By med godt ry

Artikler fra debatmødet "By med godt ry" - 30.03.2011
11.05.2011 | Hvad gør en by attraktiv? Ifølge den britiske byrådgiver Charles Landry skal byer være unikke med lokale særpræg, der ikke dvæler for meget ved fortiden. Det er ikke længere nok med gode indfaldsveje, børnehaver og jobmuligheder.
11.05.2011 | Hvis man tror, at man skal vente med kommunikationsstrategierne til man har fundet sin DNA, og man har visionerne klar – så kan man godt tro om igen ifølge kommunikationsekspert Kresten Schultz Jørgensen.
11.05.2011 | Filmbyen i Avedøre Stationsby er et fremragende eksempel på, hvordan en kommune tjener godt på renomméet uden at have haft en krone oppe af lommen i brandingudgifter – og direktøren for det hele, Peter Aalbæk, er glad og stolt af projektet.
11.05.2011 |

Historie er ikke længere den x-faktor, der kan bruges til at sælge byer og regioner, men den kan bidrage og være rygraden, man arbejder ud fra, siger sekretariatsleder Ulla Tofte fra Golden Days.

11.05.2011 | Interview: Realdania ønsker at sætte gang i debatten om grøn vækst både i Danmark og internationalt. ”Vi skal lykkes med at få økonomien til at vokse uden at belaste miljøet – det er afgørende både for konkurrenceevnen og den langsigtede bæredygtighed”, siger Realdanias administrerende direktør Flemming Borreskov.
31.03.2011 | Han mener, at danske byer mangler spænding, og at det bedste sted at møde nye mennesker meget vel kan være hos tandlægen. Realdania har interviewet en af verdens førende byrådgivere, engelske Charles Landry, der lyder tilnavnet 'Mr. City', og som rejser verden rundt for at hjælpe byer med at blive kreative og attraktive.
17.02.2011 | Næste debatmøde i Byudviklingsforum sætter fokus på kommunernes DNA – hvordan man finder frem til det, og hvordan man kan bruge det til at tiltrække borgere, erhverv og turisme. Fire dygtige personligheder har sagt ja til at holde oplæg. Læs om dem her.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.