Debatarkiv

Har du hele holdet med dig?

Artikler fra debatmødet "Har du hele holdet med dig?" - 30.04.2013
14.06.2013 | Seriøse surfere kender Klitmøller – det er her man mødes, og her man står sin manddomsprøve. Surferne er blevet en del af byens sjæl og har oven i købet stor opbakning fra de lokale.  Den professionelle danske windsurfer, Lars Petersen, giver her sin version af succeshistorien om Klitmøllers Cold Hawaii.
15.05.2013 | Som borgmester kan du ikke sætte barren højt nok, når det drejer sig om ambitioner for kommunen. Og hvis ambitionerne drejer sig om at gøre verden til et bedre sted, er der mange, der gerne vil hjælpe dig på vejen til genvalg. Stig Kjerulf gav et indblik i det personlige lederskab på Byudviklingsforums debatmøde den 30. april i København.
15.05.2013 | Hvis man skærer al kommunikation ind til benet, så handler det om at finde ud af, hvilken historie man har at sælge. Hvad er dit budskab til vælgerne? Og hvordan vil du sige det, så alle forstår det? Økonom og tænketankdirektør Peter Mogensen ved, hvad der virker – også i krisetider.
01.05.2013 | Hvis du har store visioner, passion i dit arbejde, tillid til medarbejdere og borgere samt en bundærlig tilgang til tingenes tilstand - så er du en sikker vinder til kommunevalget. Det var budskaberne da Byudviklingsforum mødtes på Kalvebod Brygge til et debatmøde om lederskab.
22.04.2013 | Den høje grad af tillid i det danske samfund styrker både økonomien, lykkefølelsen og engagementet i civilsamfundet. Der er derfor al mulig grund til arbejde for at styrke tilliden. Tillidsfuldt lederskab kan vise vejen.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.