En digital fremtid for ejendomsbranchen

Debatmøde i Erhvervsforum
Hvornår:
Torsdag den 30. marts 2017 10:00
Hvor:
Hotel Bella Sky, Center Boulevard 5
2300  København S
Ordstyrer:
Anders Høeg Nissen, journalist
Digitaliseringen er godt i gang med udfordre og forandre en lang række virksomheder inden for finans, transport, detailhandel og produktion. Men hvad med ejendommene og byggeriet? Er der en digital transformation på vej til ejendomsbranchen? Det er spørgsmålet, når Erhvervsforum mødes sammen med Privat Boligforum den 30. marts 2017.

​Digitaliseringen er drevet af enorme mængder datakraft, som bliver stadigt billigere, og en teknologisk udvikling inden for sensorer og automatisering, der fortsætter med at ændre det muliges grænser.

 

Hidtil er ejendomsbranchen og byggeriet stort set gået fri af den digitale forandringskraft, som udfordrer etablerede erhvervsgiganter over hele verden. Men er man samtidig gået glip af mere innovation og bedre produktivitet, som kunne forbedre lønsomheden og give mere til-fredse kunder?

 

Når Erhvervsforum mødes sammen med Privat Boligforum den 30. marts 2017 tager vi et kig på digitale muligheder og risici sammen med en række eksperter og branchefolk.

 

Vi mødes i Hotel Bella Sky i København. Dagen byder også på en rundtur i den nyåbnede Royal Arena tegnet af arkitekterne 3XN.

 

Vi glæder os til at se dig den 30. marts 2017.

 

Print programmet (PDF)

 

Mød dagens profiler


Ulla Diderichsen
Uddannet cand.merc. og er via sit familiefirma engageret i hotelbranchen og udlejning af private bolig- og erhvervsejendomme. Ulla Diderichsen har været medlem af Privat Boligforums debatkomité siden 2005 og formand siden september 2015. Desuden har hun 12 år siddet i kommunalbestyrelsen i Herning og sidder nu også i Regionsrådet i Region Midtjylland, Vækstforum og MCH Messecenter Hernings repræsentantskab plus flere andre tillidshverv.

 


Jesper Andreasen
Adm. direktør i Rødovre Centrum og formand for Erhvervsforum. Jesper Andreasen er uddannet cand.polit. i 1987 og startede sin karriere som student og senere fuldmægtig i Realkredit Danmark. Han var kun 29 år gammel, da han 1991 overtog ledelsen af det familieejede storcenter Rødovre Centrum, som blev etableret af Jesper Andreasens morfar i 1966. I dag omfatter Rødovre Centrum 75.000 m2 butikker, kontorer og lager og omsatte i 2015 for cirka 2,2 milliarder kroner.
 

Kim Escherich
Iot Innovation Architect, IBM Watson Iot Team. Kim Escherich er uddannet cand.polit. Han har har mange års industrierfaring som konsulent og leder med fokus på teknologi- og innovationsprocesser. Kim Escherich hjælper IBM's kunder med at se de forretningsmæssige muligheder i Internet of Things og relaterede teknologier.
 

Rasmus Theede
Formand for Rådet for Digital Sikkerhed, nordisk sikkerhedsdirektør i IT-firmaet CSC. Ras-mus Theede er uddannet på CBS og i Forsvaret, og han har en MBA fra DTU. Han har arbejdet som sikkerhedsleder i de sidste 20 år, hos blandt andre Forsvaret, A.P. Møller-Mærsk, NNIT og KMD.
 

Brian Strømsted
Head of Group FM Business Solutions, ISS World Services A/S. Med 25 års ansættelse i ISS Group i bagagen har Brian Strømsted i dag ansvaret for alle dele af virksomhedens ydelser inden for driftsledelse og -automatisering.
 

Arne Becker
Koncerndirektør, MT Højgaard. Arne Becker er uddannet civilingeniør og kom til MT Højgaard i 2013. Han har desuden en fortid med flere forskellige ledelsesposter i entreprenørfirmaet NCC.
 

Niels Falk
Divisionsdirektør, MT Højgaard. Niels Falk er uddannet civilingeniør og har været ansat i MT Højgaard siden 2014. Niels Falk er ansvarlig for udviklingen af VDC-løsninger i MT Højgaard og har tidligere haft ledelsesposter i Pihl & Søn, Skanska og DS Certificering A/S.
 

Torben Klitgaard
Hub Director, Bloxhub. Torben Klitgaard er uddannet cand.oecon. og MBA BYG. Han har 20 års erfaring med innovationsprocesser og har et indgående kendskab til byggeriets produktivitet og digitalisering fra ansættelser i blandt andet Dansk Byggeri og Arkitema, ligesom han har en fortid som direktør i bips, der er branchens største faglige netværk for digitalisering af byggeriet.
 

Anne Skovbro
Filantropidirektør, Realdania. Uddannet civilingeniør i planlægning fra Aalborg Universitet og har en ph.d.-grad fra Institut for Arkitektur og Design samme sted. Anne Skovbro har blandt andet en fortid som direktør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, ligesom hun også har været planchef i kommunens Center for Byudvikling.
Send artikel
Luk

En digital fremtid for ejendomsbranchen

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre) 9808  

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.