Debatarkiv

Fra nulpunkt til omdrejningspunkt

Artikler fra debatmødet "Fra nulpunkt til omdrejningspunkt" - 19.05.2010
02.08.2010 |

Dansk landbrug er den tredjestørste fødevareklynge i verden. Og dansk landbrug er bredt funderet. Det er en styrke og et godt udgangspunkt, når landbruget skal stå sig i den globale konkurrence, siger Arent Josefsen, direktør i FødevareErhverv.

02.08.2010 | Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Og ifølge innovationsekspert Mikkel B. Rasmussen fra ReD Associates er krisen en mulighed for at tænke nye produkter og nye markeder, som kan føre landbruget ud af krisen.
02.08.2010 | Ud med holdning og forædling og ind med kroner og ører. Landbruget er benhård business, og det er stordrift, der er fremtiden. Det mener Henning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut.
02.08.2010 | I Bellinge på Fyn dyrker Alfred Petersen & Søn kvalitetstomater. Det burde ifølge salgschef Rasmus Hansen være mission impossible. Men et stædigt fokus på kvalitet og innovation gennem hele processen med at levere en tomat, der smager, har gjort det umulige muligt.
02.08.2010 | Efter 10 år som selvstændig landmand fik Knud Just nok. Økonomien så fin ud, men et liv på evig landbrugsstøtte var ikke tilfredsstillende. Den daglige drift skulle op at køre igen. Det krævede et nyt projekt på gården, og det blev alger.
02.08.2010 | På Als har man skabt et regionalt fyrtårn for læring og turisme med Danfoss Universe, som årligt trækker over 100.000 besøgende. Og selvom forretningen giver underskud, så er direktør Michael Sølvsten ikke i tvivl om, at parken er en succes.
02.08.2010 | Debatmødet i Landbrugsforum den 19. maj 2010 var henlagt en smuk forårsdag til Alsion – Sønderborgs nye viden- og kulturcenter, som ligger lige i vandkanten, før man kører over broen til Als.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.