Debatarkiv

Fra grisesti til stueren?

Artikler fra debatmødet "Fra grisesti til stueren?" - 19.05.2011
15.06.2011 |

Dansk landbrug kan med stolthed beskrive sig selv som en stærk erhvervsklynge, der kan bidrage med løsninger på en lang række af fremtidens globale udfordringer, slår Carl Aage Dahl fast. 

15.06.2011 | Enhver virksomhed bør have en fortælling om sig selv. Og den skal kunne aflæses på miljøet og kulturen i virksomheden og ikke mindst på den bygning, som huser virksomheden. Det er Filmbyen i Avedøre et fornemt eksempel på og Peter Aalbæk Jensen en varm fortaler for.
15.06.2011 | Fortællingen om Gram Slot er en fortælling om økologi, kulturarv og ikke mindst ildsjælen Svend Brodersen, der forelskede sig i Gram Slot en formiddag i 2006 og forlod gruppeformandsposten for Venstre i Koldings byråd til fordel for et liv på slottet med hele familien.
15.06.2011 | Godsejer Dorthe Mette Jensen driver det 800 år gamle gods Stenalt ved Ørsted på Norddjurs. Her holder hun og hendes mand styr på 468 hektar jord, 224 hektar skov og en stor besætning geder. Alt sammen økologisk.
15.06.2011 | Frederik Preisler fra Mensch har mange års prisvindende erfaring i at omsætte strategi til kommunikation. Han er også manden bag Landbrug & Fødevarers omdømmekampagne og kom til Stenalt for at give Landbrugsforum et lynkursus i kommunikation.
24.05.2011 | Dansk landbrug kæmper for at udskifte brokke-ryet med et mere progressivt image. Men hvordan kan man veksle højtflyvende visioner til konkret handling? Landbrugsforum besøgte Stenalt, som er et levende eksempel på, at et gammelt gods med fordel kan tænke nyt.
31.03.2011 | Torsdag den 19. maj inviterede Landbrugsforum til debatmøde om landbrugets omdømme. Debatmødet fandt sted på Stenalt Gods, hvor vi også inviterede en håndfuld stærke profiler til at give deres bud på, hvad landbruget kan gøre for at vende strømmen af dårlig omtale. Mød dem her.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.