Debatarkiv

Fremtidens farmerdating?

Artikler fra debatmødet "Fremtidens farmerdating?" - 03.11.2011
25.01.2012 | Eksportportræt: Solum Gruppen omdanner med succes organisk husholdningsaffald til biogas og kompost. At få teknologien ud på eksportmarkedet kræver både alliancer og tålmodighed, fortæller Martin Wittrup Hansen.
22.11.2011 | FDB’s Grønne Innovationspris, Dansk Design Centers Visionspris og nu 8,1 millioner kroner fra Fornyelsesfonden. Opbakningen til Søren Hansens efterhånden berømte projekt, Pig City, er stor.
18.11.2011 | Midt i den fredede Fuglesødal ved Veksø ligger Keld Stenlien Hansens imponerende kornlade. Umulig at overse som forbipasserende billist på den nærliggende Frederikssundsvej og umulig at overse, når man taler om fremsynede landbrugsbyggerier.
17.11.2011 | ”Penge er forudsætning for mange ting - men ikke for alt”, lød ét af dagens budskaber fra Designits Mikal Hallstrup. Dansk landbrug kan finde værdifuld fornyelse ved at gentænke deres produkter og i højere grad inddrage kunden i produktudvikling og markedsføring.
16.11.2011 | Biomassebaserede produkter tegner til at blive én af fremtidens drivere for vækst i Danmark. Ikke blot kan de skabe nye muligheder og jobs i bl.a. landbruget, fortæller Rasmus Rune Hansen fra Novozymes. De kan også bidrage stærkt til løsningen af globale energi- og miljømæssige udfordringer.
11.11.2011 | Det danske landbrugs- og fødevareerhverv har størrelse, erfaring og kompetence til at levere løsninger på flere af tidens globale udfordringer, fortæller Per Meilstrup fra Mandag Morgen. At få gang i den grønne vækst ligger faktisk lige for.
08.11.2011 | Skal landbrugets vækst være grøn, er der brug for tålmodige penge, en national handlingsplan og forretningsidéer, der går fra bord til jord. Sådan lød meldingen, da Landbrugsforum mødtes i en lade i Veksø.
22.09.2011 | Interview: Realdania ønsker at sætte gang i debatten om grøn vækst både i Danmark og internationalt. ”Vi skal lykkes med at få økonomien til at vokse uden at belaste miljøet – det er afgørende både for konkurrenceevnen og den langsigtede bæredygtighed”, siger Realdanias administrerende direktør Flemming Borreskov.
22.09.2011 | Både FN og OECD har taget stilling: Bæredygtighed handler ikke om offervilje. Bæredygtige løsninger er tvært i mod en vækstdriver for den samlede økonomi. Realdania Debat inviterer medlemmerne til at blande sig i debatten om en ny vækstdagsorden.
21.09.2011 | Torsdag den 3. november 2011 mødtes Landbrugsforum for at debattere grønne vækstteorier, innovation og strategiske partnerskaber. Tre oplægsholdere med hver deres ekspertise på området, sagde ja til at være med. Mød dem her.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.