Debatarkiv

Fra udkant til forkant

Artikler fra debatmødet "Fra udkant til forkant" - 25.10.2012
16.11.2012 | Stigende velstand især i Kina giver gode vilkår for middelklassen. I løbet af de næste tyve år vokser den globale middelklasse fra 2 til 5 milliarder mennesker, og de vil have noget bedre at spise. Det var den store øjenåbner på debatmødet i Landbrugsforum den 25. oktober 2012.
15.11.2012 | En stor undersøgelse af yderområdernes potentialer viser, at det især er kysterne, naturen, fællesskabet og bygningsarven, der scorer højt hos danskerne, når de skal fremhæve kvaliteterne på landet.
13.11.2012 | Villerup Hovedgård er et godt eksempel på ny produktion i gammelt landbrug. Her bor Vibe Gro og virksomheden, Pilebyg a/s, som producerer støjskærme under mottoet ”Transforming Old Traditions Into Modern Designs”.
12.11.2012 | For ti år siden truede en fosforrapport med at lægge en dæmper på landbrugsproduktionen ved Holstebro. Løsningen blev Maabjerg Bioenergy, et biogasanlæg, der reducerer udledningen af fosfor og omdanner gylle til el og varme. Nu er der også planer om at opføre en bioethanolfabrik, der vil bidrage med ca. 2200 arbejdspladser - især i landbruget.
01.11.2012 | Udsigten til nye muligheder vejede tungere end udfordringerne, da Landbrugsforum mødte talstærkt op til efterårets debatmøde for at debattere visioner for fremtidens landbrug og landdistrikter.
01.10.2012 | I september 2012 blev den nye kvægstald indviet på Vejlskovgård ved Odder. Stalden er resultatet af et af vinderprojekterne i Realdanias idékonkurrence 'Fremtidens Landbrugsbyggeri' og allerede en succes – også for mælkeproduktionen, der er steget med 10 procent.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.