Mere engagement, større effekt

Ejerboligforum  28.11.2013
Sammen kan vi noget, vi ikke kan hver for sig. Realdanias nye filantropiske strategi baner vej for flere partnerskaber med både offentlige og private aktører og civilsamfundet. Målet er at medvirke til at løse nogle af de store samfundsproblemer inden for fem udvalgte programmer.

En stærk lille storby

Erhvervsforum  25.10.2013
Erhvervsforum besøgte Aalborg den 23. oktober 2013 og oplevede en by, som vil være katalysator for vækst i hele regionen. Vi har lavet tre korte film fra dagen, som fortæller historien om en stærk lille storby - se dem her.

Nye udgivelser fra Realdania By

Byudviklingsforum  31.10.2013
​Hvordan får man attraktive og levende byer, hvor menneskers liv og udfoldelse er i fokus? I to nye publikationer fra Realdania By kan man blive klogere på samspillet mellem byen og dens borgere samt midlertidige aktiviteter i byrummet.

Mit mål er at blive selvstændig

Landbrugsforum  08.10.2013
Pelle Lundgaard Riber kunne umiddelbart godt forestille sig at starte som forpagter på et pensionskasseejet landbrug, så længe de blot vil give ham nogle fornuftige vilkår at drive forretning ud fra. Det vigtigste for ham er at komme i gang. Læs interviewet med den 23-årige landbrugsstuderende her.

3 hurtige til nyvalgt medlem af repræsentantskabet

Privat Boligforum  25.11.2013
Fredag den 22. november 2013 blev der afholdt valgmøde i valggruppen for private udlejningsboliger i Realdania. Læs her hvem der blev valgt ind og hør hvorfor direktør Elsebeth Due Kjeldsen har valgt at stille op til Realdanias repræsentantskab.

Verdensstjerner i vandkanten

Byudviklingsforum  14.06.2013
Seriøse surfere kender Klitmøller – det er her man mødes, og her man står sin manddomsprøve. Surferne er blevet en del af byens sjæl og har oven i købet stor opbakning fra de lokale.  Den professionelle danske windsurfer, Lars Petersen, giver her sin version af succeshistorien om Klitmøllers Cold Hawaii.
Send artikel
Luk

Realdania Debat

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.