Debatarkiv

Hvorfor eje, når man kan leje?

Artikler fra debatmødet "Hvorfor eje, når man kan leje?" - 18.06.2009
07.06.2010 | Da boligboblen bristede og finanskrisen ramte, gik Finansgruppen Nordic A/S fra udvikling til udlejning. Det har været en god forretning, fortæller Henrik Duhn, direktør og partner i Finansgruppen.
07.06.2010 | Ikke siden starten af 1990’erne har så stor en andel af ejerlejligheder været udlejet som i dag. Dengang kollapsede boligmarkedet også. Det førte til pres på lejeloven, som blev ændret i 1991. Det bør man ikke gøre igen. I stedet bør man overveje markedsleje i boliger opført efter 1991, mener Jesper Larsen, cheføkonom i Lejernes Landsorganisation.
07.06.2010 | Finanskrisen har sat det rationelle forbrug på dagsordenen. Fremtidens forbrugere er professionelle og vil se effekt, inden de åbner pengepungen. Også når det gælder boligen, vurderer Eva Steensig fra Lighthouse Cph.
07.06.2010 | I Århus er man godt i gang med udviklingen af havnen. Den indre og den nordlige del af havnen skal i løbet af de næste 15-20 år omdannes til en ny bydel. Byens stadsarkitekt Gøsta Knudsen fortæller her om det visionære og storstilede byudviklingsprojekt.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.