Debatarkiv

Fra nulvækst til grønt overskud

Artikler fra debatmødet "Fra nulvækst til grønt overskud" - 11.06.2010
09.08.2010 | Der er tegn på liv efter krisen og udsigt til svag vækst. Men en ny krise truer, hvis ikke det lykkes at genskabe tilliden til de sydeuropæiske økonomier. Det er en skrøbelig situation, som kan vælte hele det finansielle system i Europa, siger Steen Bocian, cheføkonom i Danske Bank.
09.08.2010 | Det er svært at forudse boligpriserne. Så svært, at alle prognoser om boligmarkedet igennem de sidste ti år konsekvent har været forkerte. Det vil Boligøkonomisk Videncenter med Curt Liliegreen i spidsen forsøge at rette op på.
09.08.2010 | Det kan ikke betale sig at lade være med at energirenovere sine bygninger. Men timing er afgørende. Der er nemlig milliarder at spare ved at energioptimere den allerede planlagte renovering af boligen, siger forskningschef Søren Aggerholm fra Statens Byggeforskningsinstitut.
09.08.2010 | Certificering af bygningerne gør det muligt at sammenligne bæredygtighed. Samtidig sætter man værdi på sin bygning, når man certificerer den. Ifølge direktør for strategi, salg og forretningsudvikling i NCC, Martin Manthorpe, kan det sammenlignes med en hel ny form for valuta, når man taler investering og vedligeholdelse.
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.