Debatarkiv

Vækst uden vanetænkning

Artikler fra debatmødet "Vækst uden vanetænkning" - 08.04.2011
02.05.2011 | I det 20. århundrede handlede den store diskussion om fordelingen af verdens økonomiske ressourcer. I det 21. århundrede bliver den vigtigste diskussion fordelingen af de naturgivne ressourcer - og hvordan udnyttelsen af dem kan bidrage til at skabe økonomisk vækst vel at mærke uden at belaste miljøet.
02.05.2011 | Jørgen Rosted: Det gælder om skabe gode miljøer for nye innovative virksomheder, der kan bidrage til at skabe løsninger på verdenens miljømæssige og globale udfordringer. Og her har ejendomsbesidderen en vigtig rolle.
02.05.2011 | Interview: Concitos projekt "Fra paradoks til potentiale" er nu klar med løsningsforslag, der gør det mere attraktivt at energieffektivisere boligudlejningsejendomme. Realdania Debat har interviewet Martin Lidegaard om resultaterne. 
29.04.2011 |

Herning er en by uden vanetænkning – i hvert fald ifølge planchef Marius Reese. Byen har flere gange bevist, at den ikke er bleg for at søsætte store prestigefyldte byggeprojekter. Og der er flere nye på vej.

14.03.2011 | Privat Boligforum besøgte denne gang Herning. For byen besidder tilsyneladende noget helt specielt, der selv i disse krisetider, gør det umulige muligt. Det specielle drejer sig om innovation, et toptunet samarbejde mellem kommune og erhvervsliv og ikke mindst en tro på, at alt kan ske i Herning.
25.02.2011 |

Interview: Realdania ønsker at sætte gang i debatten om grøn vækst både i Danmark og internationalt. ”Vi skal lykkes med at få økonomien til at vokse uden at belaste miljøet – det er afgørende både for konkurrenceevnen og den langsigtede bæredygtighed”, siger Realdanias administrerende direktør Flemming Borreskov.

25.02.2011 |

Både FN og OECD har taget stilling: Bæredygtighed handler ikke om offervilje. Bæredygtige løsninger er tvært i mod en vækstdriver for den samlede økonomi. Realdania Debat opfordrer medlemmerne til at blande sig i debatten om en ny vækstdagsorden.

Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.