Debatarkiv

Smarte byer og boliger

Artikler fra debatmødet "Smarte byer og boliger" - 20.09.2012
18.10.2012 | Urbanisering bliver ofte beskrevet som et fænomen, der prægede det forrige århundrede. Men urbaniseringen har aldrig raset stærkere, end den gør i dag, hvor visse byer oplever eksplosiv vækst. Det er også tilfældet i Danmarks hovedstad, der hver måned byder velkommen til 1000 nye københavnere.
18.10.2012 | Anlæggelsen af den nye Metrolinje, Cityringen, er en væsentlig investering i at binde København sammen på en smart, effektiv og miljørigtig måde. Så væsentlig at det i sommeren 2012 blev besluttet at forlænge den til Nordhavn, så den nye bydels beboere kan få glæde af den allerede fra 2019.
04.10.2012 | I løbet af de næste 10-30 år bliver Nordhavnen omdannet til en ny, intelligent og bæredygtig bydel i København. Første skridt er udviklingen af Århusgadekvarteret, der tegner til at blive grønt, blåt og tæt.
03.10.2012 |

DREAM har udarbejdet en ny rapport om lejernes gevinst ved reguleringen af huslejen i private udlejningsboliger som følge af Boligreguleringsloven og Lejeloven. Beregningerne viser, at en deregulering af markedet ville medføre en huslejestigning på i gennemsnit 54 procent.

24.09.2012 | Københavns vokseværk skaber rige muligheder for en bæredygtig byudvikling. Det blev slået fast, da Privat Boligforum mødtes til efterårets debatmøde "Smarte byer og boliger". Dagen bød også på en sejltur til Nordhavn, der i de kommende år udvikles til Københavns nye CO2 neutrale bydel.
30.08.2012 | It, innovation og smarte løsninger er vejen frem til at håndtere udfordringerne i de voksende byer verden over. Derfor arbejder flere byer på at udvikle sig til Smart Cities. Men hvad er en ’Smart City’?
Send artikel
Luk

Debatarkiv

(Af sikkerhedshensyn beder vi dig skrive de fire tal i feltet til højre)   

Send besked
Forkert brugernavn
eller adgangskode
Brugernavn:
Adgangskode:
Glemt dit brugernavn og/eller adgangskode?
Indtast din e-mail og få tilsendt dit
brugernavn samt link til at nulstille adgangskode.